Γιώργος Σαγιάς: Η μόνη αναπηρία είναι η αδιαφορία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
    Με τους προέδρους των συλλόγων Παραπληγικών Ανατολικής Στερεάς κ. Δημήτρη Καλαμάτα και Νεφροπαθών Φθιώτιδας κ. Κώστα Παρδάλη καθώς και μέλη των συλλόγων συναντήθηκε χθες ο επικεφαλής της «Πορτοκαλί» Σύγχρονης Πόλης Γιώργος Σαγιάς.
    Μέσα σε φιλικό κλίμα αντηλλάγησαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη των Συλλόγων και από κοινού διαπιστώθηκε ότι «η μόνη αναπηρία είναι η αδιαφορία».
    Αξίζει να σημειωθεί η παλαιόθεν ιδιαίτερη ευαισθησία του Γιώργου Σαγιά για το αναπηρικό κίνημα, για τους νεφροπαθείς και για κάθε κοινωνική ομάδα που βάλλεται τόσο από απαράδεκτες πολιτικές όσο και από την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό των υπευθύνων και αρμοδίων. Ο Γιώργος Σαγιάς, μεταξύ άλλων, σημείωσε το ευρύ και ολοκληρωμένο πρόγραμμα της «Πορτοκαλί»- Σύγχρονης Πόλης και τόνισε πως η περιοχή μας έχει όλες τις ομορφιές (αλλά όχι τις προϋποθέσεις) να υποδεχθεί σχετικές δράσεις, εκδηλώσεις και τουρισμό, γι΄αυτό και θεωρεί την υποστήριξη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ως υψηλή προτεραιότητα.







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη