Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει αλλαγή πολιτικής, ριζική αλλαγή, ριζοσπαστικά μέτρα, νέα νοοτροπία, νέο τρόπο σκέψης

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Στις ευρωεκλογές που θα γίνουν σε δύο μήνες θα πρέπει ο λαός να καταδικάσει με την μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα το πολιτικό κατεστημένο των 40 ετών της μεταπολίτευσης. Αυτό το κατεστημένο , δεξιό και αριστερό , που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την σημερινή οικονομική κρίση. Και η μεν οικονομική κρίση αργά η γρήγορα μπορεί να διορθωθεί  το κατεστημένο όμως , αυτό το συγκεκριμένο κατεστημένο, είναι αδύνατον να διορθωθεί, να βελτιωθεί, να αλλάξει. Πρέπει να καταστραφεί. Από τον λαό. Με την ψήφο του.  Αυτούς, τους ζητιάνους της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, που κάθε τόσο εκλιπαρούν για μια ακόμη δόση ( δηλαδή για επιπλέον δανεικά ) πρέπει να τους εξαφανίσουμε από τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Και αυτούς και τα «γενόσημα» κόμματα που το κεφάλαιο μας πλασάρει μέσω των ελεγχομένων ΜΜΕ και των ψευτοσκοπήσεων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει αλλαγή πολιτικής, ριζική αλλαγή, ριζοσπαστικά μέτρα, νέα νοοτροπία, νέο τρόπο σκέψης. Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα ζούσε και χωρίς ΝΔ και χωρίς ΠΑΣΟΚ, πρέπει να πιστέψει ότι η Ελλάδα μπορεί και θα εξακολουθήσει να υπάρχει και χωρίς ΝΔ και χωρίς ΠΑΣΟΚ και χωρίς τους αριστερούς παρατρεχάμενους.

Ο λαός έχει καταλάβει ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση επειδή επί 35 χρόνια ψήφιζε ΠΑΣΟΚ ή  ΝΔ αλλά θα πρέπει επίσης να καταλάβει ότι θα έχει τεράστια ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει εάν ξαναψηφίσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τους άλλους κομπάρσους της σημερινής βουλής.

                                                                                            Θ. Τουσιάδης

                                                                                    Υπεύθυνος Περιφέρειας

                                                                                           Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη