Μπουκιές με πορτοκάλι και μέλι

 Κρεατικά
Μπουκιές με πορτοκάλι και μέλι


Υλικά:
    χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες (μπορείτε να να βάλετε ό,τι κρέας θέλετε και κοτόπουλο)
    μια πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
    μια κονσέρβα μανιτάρια
    2 πορτοκάλια
    2 κουταλιές σούπας μέλι
    κρέμα γάλακτος
    κάρυ
    αλάτι
    πιπέρι

Εκτέλεση:

    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζετε λίγο τις μπουκίτσες για 30 λεπτά περίπου.
    Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε τις ψιλικομμένες πιπεριές και τα μανιτάρια.
    Προσθέτε το πορτοκάλι και το μέλι. Αφού βεβαιωθείτε ότι το κρέας έχει μαλακώσει, το βγάζετε απο την φωτιά, το στραγγίζετε και το προσθέτε στο τηγάνι. Βάζετε μπόλικο κάρυ, αλάτι-πιιπέρι και το αφήνετε για 10 λεπτά περίπου στη φωτιά.
    Μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο σε ένα πυρέξ, περιχύνετε την κρέμα γάλακτος και το βάζετε στο φούρνο (180 - 200 C) για περίπου 30-45 λεπτά.

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!