Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου στη Φθιώτιδα

Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου στη Φθιώτιδα
Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου, ο Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δ.Τιμπλαλέξη και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, πραγματοποίησαν περιοδεία στην Ανατολική Φθιώτιδα.
Το Σάββατο το πρωί βρέθηκαν στο Δομοκό όπου συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής αλλά και επισκέφτηκαν το Κέντρο Χρονίων Παθήσεων Δομοκού και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αποστόλου, συμμετείχε στην εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με θέμα «Θέσεις και δεσμεύσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών για την επόμενη περίοδο της Περιφερειακής Διακυβέρνησης», όπου στην ομιλία του ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά» για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Την Κυριακή μαζί με τον Δ.Τιμπλαλέξη και τους υποψήφιους συμβούλους συνέχισαν την περιοδεία τους στη Στυλίδα όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για το σχεδιασμό του συνδυασμού που αφορά τη Φθιώτιδα.





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη