Δημήτριος Τσότσος: Σας καλώ όλους να συμπορευθούμε με την υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρογιάννη

Αγαπητοί συμπολίτες,
          Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς για την στήριξη που δώσατε τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στο συνδυασμό κίνημα ελευθέρων πολιτών «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ.
          ‘Όμως η επιθυμία μας για αλλαγή πορείας στη διοίκηση του Δήμου μας δεν στέφθηκε από την αναμενόμενη ανταπόκριση των συμπολιτών μας. Μια σειρά αστοχιών, λαθών και  παραλείψεων της ηγετικής ομάδας του συνδυασμού,  στέρησε από τους συμπολίτες μας  τη δυνατότητα να ενδυναμώσουν το κίνημά μας και να ανεβάσουν την εκλογική μας απήχηση. Διά της απουσίας και απραξίας μας κατά την κρίσιμη προεκλογική περίοδο αποδυναμώσαμε το σκοπό και το όραμα που κινητοποίησε στην αρχή χιλιάδες συμπολίτες μας, την αλλαγή πορείας στο Δήμο Λαμιέων. Το μήνυμα που εκπέμψαμε εν τέλει δεν ήταν αυτό της αλλαγής.
          Αγαπητοί συμπολίτες,
          Στην πορεία προς τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής συνεχίζουμε τον αγώνα για το στόχο που εξ’ αρχής είχαμε θέσει. Την αλλαγή της σημερινής αναποτελεσματικής διοίκησης του Δήμου μας. Συνεχίζουμε τον καλό αγώνα για τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν έδωσε στην πόλη μας τις λύσεις, είτε γιατί δεν θέλησε είτε γιατί δεν μπόρεσε να δώσει, τα τελευταία 16 χρόνια. Είναι επιτακτική η ανάγκη της αλλαγής της. Σας καλώ όλους να συμπορευθούμε με την υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρογιάννη για να κάνουμε πράξη την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη η πόλη μας. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετάσχουμε  ενεργά στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός όμορφου, καθαρού και φιλικού προς  τους δημότες του Δήμου, ψηφίζοντας για Δήμαρχο τον ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.     
                                                                       Με τιμή
                                                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ. ΤΣΟΤΣΟΣ  

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη