
Σαλάτες
Σαλάτα με θαλασσινά
Υλικά (για τη σαλάτα):
1 φλυτζάνι ρύζι παρμποιλ βρασμένο σε νερό και αλάτι
1 φλυτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι σιταροπούλα βρασμένη (γίνεται και κονσέρβα, στραγγίξτε την)
κρεμμυδάκια φρέσκα (όσο θέλετε)
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε τετραγωνάκια
1 πιπεριά κόκκινη, ομοίως
1 πιπεριά κίτρινη, ομοίως
2 κονσέρβες τόνο άσπρο
1 σακκουλάκι γαρίδες
10 στικς καβούρι (έχει κόκκινο χρώμα εξωτερικά δεν ξέρω πως το λέτε εσείς εκεί)
Υλικά (για το ντρέσινγκ):
6 κουταλιές μαγιονέζα (εγώ την λατρεύω έτσι βάζω περισσότερη)
6 κουταλιές σόγια
6 κουταλιές λεμόνι (και περισσότερο αν θέλετε)
½ ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση (για το ντρέσινγκ):
Βάλτε όλα τα υλικά αυτά σε ένα μπουκάλι και κτυπήστε όπως το φραπέ να δέσουν (ευκολία μας το μπουκάλι)
Εκτέλεση (για τη σαλάτα):
Τα βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα πλαστικό δοχείο και περίχύνετε με το ντρέσινγκ.
Βάζετε στο ψυγείο και όταν θα σερβίρετε (αν δεν την φάτε μόνοι σας στο μεταξύ) δοκιμάζετε και αναλόγως των γευσιολογικών σας συνηθειών διορθώνετε τη γεύση της.
Σαλάτα με θαλασσινά
Υλικά (για τη σαλάτα):
1 φλυτζάνι ρύζι παρμποιλ βρασμένο σε νερό και αλάτι
1 φλυτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
1 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλυτζάνι σιταροπούλα βρασμένη (γίνεται και κονσέρβα, στραγγίξτε την)
κρεμμυδάκια φρέσκα (όσο θέλετε)
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε τετραγωνάκια
1 πιπεριά κόκκινη, ομοίως
1 πιπεριά κίτρινη, ομοίως
2 κονσέρβες τόνο άσπρο
1 σακκουλάκι γαρίδες
10 στικς καβούρι (έχει κόκκινο χρώμα εξωτερικά δεν ξέρω πως το λέτε εσείς εκεί)
Υλικά (για το ντρέσινγκ):
6 κουταλιές μαγιονέζα (εγώ την λατρεύω έτσι βάζω περισσότερη)
6 κουταλιές σόγια
6 κουταλιές λεμόνι (και περισσότερο αν θέλετε)
½ ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση (για το ντρέσινγκ):
Βάλτε όλα τα υλικά αυτά σε ένα μπουκάλι και κτυπήστε όπως το φραπέ να δέσουν (ευκολία μας το μπουκάλι)
Εκτέλεση (για τη σαλάτα):
Τα βάζετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα πλαστικό δοχείο και περίχύνετε με το ντρέσινγκ.
Βάζετε στο ψυγείο και όταν θα σερβίρετε (αν δεν την φάτε μόνοι σας στο μεταξύ) δοκιμάζετε και αναλόγως των γευσιολογικών σας συνηθειών διορθώνετε τη γεύση της.