Το ανατρεπτικό site των ΤΗΕ L.E.D και τα άμεσα νέα τους

Oι Τhe L.e.d αρχίζουν να μας ξαφνιάζουν μιας και τα σχέδια τους είναι πολλά για το Καλοκαίρι του 2014 !!! Καταρχήν  μας ετοίμασαν το ολοκαίνουργιο και διαδραστικότατο ψηφιακό τους site (www.ledband.com.gr) στο οποίο μπορει κανείς να μάθει τα πάντα για το για τα νέα τους και να ακούσουν μουσική μέσα από την εφαρμογή "radio led band" ,να μιλήσει μαζί τους, να κερδίσει κινητά του επίσημου χορηγού τους (Alcatel One Touch) αλλά και να δει όλο το σπάνιο φωτογραφικό υλικό για την μέχρι τώρα πορεία τους !!! Την επιμέλεια της δημιουργίας, την έχει η εταρεία "Brothers productions" που έχει επιμεληθεί την όλη εικόνα τους ! Ακόμη, η "Noize entertairteinment LTD" έδωσε την ευκαιρία σε νέους παραγωγούς και djs να προτείνουν το καλύτερο remix για το νέο club & radio hit των THE L.E.D “GET READY” το οποίο και κέρδισαν οι "Virtual Graphite"

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει σε digital μορφή για να το απολαύσετε!

Όσο για τις νέες τους εμφανίσεις, οι Τhe L.e.d ξεκινάνε εμφανίσεις στην "Αμαξοστοιχία" και στο Θέατρο "το Τρένο" στο Ρουφ και θα συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» που θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου – 8 Ιουνίου 2014. θα χορευουμε μαζί τους κάθε βράδυ παρέα με αξιόλογες θεατρικές performance παραστάσεις που θα γίνονται μέσα στα Κουπέ!!! Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες, αφού το "ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" ,επόμενο ανατρεπτικό DigitalSongs είναι σχεδόν έτοιμο να το ακούσουμε μέσα Ιουνιου! Σημασία έχει πως τα παιδιά είναι σε εγρήγορση και πλησιάζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο τα όνειρα τους!


https://www.youtube.com/watch?v=WW3xZSSul0I



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη