Λαμία: «Ξύπνησαν» μνήμες για καλό σκοπό!

Με μεγάλο νικητή την... ανθρωπιά, "ζωντάνεψαν" μνήμες από το παρελθόν το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ.
Σε ένα φιλικό, όπου είχε ως στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Φθιώτιδας, οι παλαίμαχοι της Λαμίας, φιλοξένησαν την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού και ο αρκετός κόσμος (περίπου 800 άτομα) που βρέθηκε στις εξέδρες "χόρτασε" θέαμα και πήρε... μυρωδιά από τα παλιά.
Εκεί ήταν όλοι, ενώ "ιδιαίτερη" ήταν η βράβευση του Κώστα Μάνου, από τον "θρύλο" της ομάδας μας, Παναγιώτη Καρανικόλα. Παράλληλα, την αποθέωση από τον κόσμο γνώρισε ο  Γιάννης Γκαϊτατζής, που τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες. Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Αμούντζιας, ενώ οι δύο ομάδες βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Φθιώτιδας, Λεωνίδα Μίχο. Οι Πειραιώτες δε, έλαβαν πλακέτα από τους Βετεράνους της Λαμίας, για το κοινωνικό τους έργο.
Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με σκορ 2-1. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με τον Καλογερόπουλο στο 23ο λεπτό, με ένα δυνατό σουτ και έκαναν το  2-0 με τον  Καλυκά  στο 35'.Για τη Λαμία μείωσε στο τελικό 2-1 ο Θανάσης Αργύρης λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Φυσικά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά το ματς ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο "Τεμπέλης" στο Γοργοπόταμο...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Κατσιφλώρος, Μαδούρας, Αλπόγλου, Στριφτός, Τσάμης, Αποστόλου, Αλεξίου, Αργύρης, Λ. Παπανικολάου, Σιλεβίστας, Βιτζέκας.
Έπαιξαν και οι: Μπρώνης, Τικταπανίδης, Βέλλιος, Στ. Παπανικολάου, Η. Μπαγινέτας, Αθανασίου, Παπακώστας, Δ. Αποστολόπουλος, Μαντζίκος, Β. Κωστόπουλος, Δ. Σακελλάρης, Πέπερας, Κυριάκος, Περιβολιώτης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Αντώνης Τζανετουλάκος): Κελεσίδης, Γούναρης, Καλτσάς, Μίχος, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Καλαμάρας, Καλύκας, Σταυρόπουλος, Βαϊτσης, Καλογερόπουλος
Έπαιξαν και οι Βασιλειάδης, Μαργιόλης, Ασπρογέρακας, Κοψαχείλης, Αρζένης, Ρούσσος, Κουμαριάς, Αρζίνος, Κοττάκης.

Μικρά-Μικρά

-Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το λεωφορείο του Ολυμπιακού με μικρούς και μεγάλους να το αποθανατίζουν με φωτογραφίες.

-Πριν τη σέντρα στο παιχνίδι, ακούστηκαν οι ύμνοι και των δύο ομάδων.

-Για μια ακόμη φορά θαυμάσαμε τον Νίκο Βαμβακούλα, περά το αγωνιστικό αλλά και με θανατηφόρες ατάκες σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

-Από τους καλύτερους των γηπεδούχων ο Μίμης Στριφτός που σε 3 περιπτώσες απέτρεψε γκολ των γηπεδούχων πάνω στην γραμμή και δίκαια εισέπραξε το χειροκρότημα της κερκίδας.

-Στο τραπέζι των δύο ομάδων ο πρόεδρος του ΣΦ Λαμίας, Γιώργος Σγατζούρης τίμησε με το κασκόλ του συνδέσμου τον Γιάννη Γκαϊτατζή για την προσφορά του στην ομάδα της Λαμίας.












Δείτε περισσότερα και φωτό ΕΔΩ:  http://lamiaole.blogspot.gr/2014/06/pics.html


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη