Η CLICKGATE LTD ανανεώνει την επίσημη ιστοσελίδα της!

Η CLICKGATE LTD ανανεώνει την επίσημη ιστοσελίδα της!

Η CLICKGATE LTD αναγνωρίζει τις ανάγκες της εποχής και για ακόμα μια φόρα πρωτοπορεί δημιουργώντας την νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα της http://clickgate.net/
Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής του, να επιλέξει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά (ADDONS), να προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά και η εφαρμογή του να είναι διαθέσιμη σε App Store & Google Play σε λίγες μόνο ημέρες!
Μέσα από το blog της νέας ιστοσελίδας ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το portfolio των επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν την CLICKGATE LTD και να «κατεβάσει» την αντίστοιχη εφαρμογή.
Κατέχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Mobile Application και ακολουθώντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, η CLICKGATE LTD  παρέχει ανά περίπτωση σε κάθε πελάτη, καινοτόμες λύσεις αλλά και προτάσεις προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες. Mobile Applications για ξενοδοχεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ιατρούς, δικηγόρους, γυμναστήρια, εστιατόρια και κέντρα ομορφιάς είναι μερικές από τις εφαρμογές που θα βρει ο χρήστης επισκέπτοντας την clickgate.net. Φυσικά, όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορούν να προσαρμοστούν σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων με κόστος μόνο από 300,00 €.
Οι εφαρμογές υποστηρίζουν iPhone, iPad και Android λειτουργικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές λειτουργούν σε iPhones, Android phones και iPads.  
Αναμφισβήτητα, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα Mobile Applications, λοιπόν, είναι ο πιο ανερχόμενος τρόπος, για τους χρήστες Mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον Web Browser τους. Όλα δείχνουν ότι οι Mobile εφαρμογές τείνουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο του Διαδικτύου. Έρευνες μάλιστα λένε πως προβλέπεται ότι θα υπάρξουν 48 δις App Downloads το 2015.
Μπες και εσύ στο κόσμο των mobile application και ξεκλείδωσε το μέλλον της επιχείρησης σου!
Δείτε περισσότερα στο το επίσημο website της CLICKGATE LTD http://clickgate.net/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη