Συνελήφθη 35χρονος Πακιστανός που πουλούσε πλαστά CD ’ s και DVD ’ s, στο Αλιβέρι

Συνελήφθη, χθες (25-07-2014) το απόγευμα στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 35χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην Ελληνική Επικράτεια και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του .
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος, ο οποίος περιείχε συνολικά (182) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους και συγκεκριμένα (120) CD ’ s και (62) DVD ’ s , που προόριζε για πώληση, χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.
Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη