Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το ΣΥΝΟΛΟ κι’ όχι «πλειονότητα συντριπτική» των ΕΛΛΗΝΩΝ (του Γεώργιου Σμοκοβίτη)

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το ΣΥΝΟΛΟ
κι’ όχι «πλειονότητα συντριπτική» των ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ   

    «Εκ μέρους της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών θέλω να συγχαρώ για την προσφορά της την Ελληνική Αστυνομία» Πρωθυπουργός Ελλάδας μετά τη σύλληψη τρομοκράτη.
    Με τη σκέψη ότι το «εκ μέρους συντριπτικής πλειονότητας Ελλήνων» σε συνδυασμό με την πάγια τακτική κάθε τρομοκράτη να δηλώνει ότι δεν είναι «ΕΝΑΣ εγκληματίας κοινού ποινικού δικαίου» αλλά «πολιτικός» κρατούμενος για τις... «ιδέες του» κρίνω ως πολίτης ότι ήταν ατυχής η έκφραση του Πρωθυπουργού όχι ότι εκφράζει το «σύνολο των Ελλήνων πολιτών» αλλά «συντριπτική πλειονότητα». ΑΝ ήθελε να αναφερθεί και σε... «κάτι άλλο» που να το ξεχωρίζει οπωσδήποτε όχι ως άνευ σημασίας αλλά να αναφερθεί σε ΑΥΤΟ, θα μπορούσε στο «εκφράζω ΟΛΟΥΣ τους ΄Ελληνες πολίτες» να προσθέσει: «εκτός ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ατόμων που κινούνται εκτός κανόνων οργανωμένης κοινωνίας και εναντίον της». ΄Αλλο το... «πλειονότητα» που αφήνει περιθώρια «μειονότητας» εκτός της... συντριπτικής πλειονότητας, άλλο μεμονωμένα ΑΤΟΜΑ που αποτελούν ΜΟΝΟ μεμονωμένη ΜΟΝΑΔΑ και τίποτ’ άλλο. Θεωρώ αναγκαία την διόρθωση διότι πολύ επικίνδυνα μπορεί «νομικοπολιτικά» να βρεθεί μπροστά στην... «πλειονότητα» το «κάτι άλλο» ως «μειοψηφία» που ΔΕΝ ταξινομήθηκε ΜΟΝΟ σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ που εκπροσωπούν ΜΟΝΟ τον εαυτό τους και κανέναν άλλον ως ΚΟΙΝΟΙ εγκληματίες είτε ατομικά είτε ως «συμμορία» συγκεκριμένων ατόμων, άνευ «ποσοτικής» σημασίας ΟΥΔΕΜΙΑΣ να αναφερθεί οποιοσδήποτε ΠΡΟΣ αυτή την κατεύθυνση. ΄Αλλωστε αυτονόητο ότι εξαιρείται ο «συλληφθείς» ως... «συγχαίρων τον διώκτη του διότι... τον... συνέλαβε».
    ΄Οτι ο τρομοκράτης ΔΕΝ μπορεί να επικαλεστεί ότι «εκπροσωπεί» κανέναν άλλον, ούτε εκφράζει κανένα «τμήμα λαού στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του, παρά ΜΟΝΟ τον εαυτό του, ούτε καν ελάχιστο-απειροελάχιστο τμήμα, αλλά ΜΟΝΟ τον συγκεκριμένο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ‒εαυτό του εναντίον Νόμων του Κράτους και κανόνων οργανωμένης κοινωνίας την προστασία των οποίων έχουν αναλάβει ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ με τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΗΣ της οργανωμένης κοινωνίας συγκεκριμένα Όργανα Πολιτείας που δρουν σύμφωνα με τους Νόμους Πολιτείας, είχα και προ διετίας σε δημόσια εδώ συζήτηση για την εγκληματικότητα υποστηρίξει και ζητήσει δραστηριοποίηση ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ προς τρεις κατευθύνσεις: α) Συμπαράσταση καθενός σε καθέναν όταν εκδηλώνεται εναντίον του εγκληματική συμπεριφορά ή ακόμα και μόνο εναντίον των κανόνων της κοινωνικής συμπεριφοράς όλων εντός οργανωμένης κοινωνίας. β) Την εκδήλωση συμπαράστασης προς τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας στον κατά Σύνταγμα και Νόμον αγώνα τους εναντίον εγκληματιών και γ) εκδηλώσεις εναντίωσης σε κάθε εμφάνιση Πράξεων ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ώστε οποιοσδήποτε μεμονωμένος ή ως «μεμονωμένη μόνο συγκεκριμένων ατόμων συμμορία» δρων ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ να ΜΗΝ μπορεί να ισχυριστεί ότι «εκπροσωπεί ή εκφράζει» οποιονδήποτε άλλον πολύ περισσότερο οποιαδήποτε «μειοψηφία όσο μικρή, έστω απειροελάχιστη κι αν υπολογιστεί» εκτός από τον και ΜΟΝΟ τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ μεμονωμένα ή ως «μέλος συγκεκριμένης ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ομάδας-συμμορίας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ατόμων ΕΠΙΒΟΛΗΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δια της ΒΙΑΣ σε άλλους της όποιας ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ θέλησης» και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε έναν «άλλον εκτός μεμονωμένης ομάδας-συμμορίας του». Χωρίς ΚΑΜΙΑ «ποσοτική προσώπων» αξία ή σημασίας να αναφερθεί ως «ποσότητα» οποιοσδήποτε σε ΑΥΤΗ. Αυτή τη θέση μου δημόσια καταγράφω και αν λάθος υπάρχει σε αυτή, απορρίψτε τη. ΄Ομως, αν δεν την έκρινα σωστή δεν θα την εξέθετα και τα συγχαρητήριά μου ως πολίτης τα απευθύνω με τη βαθειά πίστη μου ως μέλος του ΣΥΝΟΛΟΥ Ελλήνων πολιτών και όποιων κατοίκων εδώ (μόνιμα ή προσωρινά), διότι άλλωστε, ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, εναντίον ΟΛΩΝ στρέφεται και αποδέχεται ΘΑΝΑΤΟΝ οποιουδήποτε άτυχου και αθώου «Αξαρλιάν» ως μέλος  του ΣΥΝΟΛΟΥ των Ανθρώπων της Κοινωνίας εναντίον της ως οργανωμένης με ΚΑΝΟΝΕΣ Κοινωνικής Ζωής που ΑΥΤΟΣ  ετσιθελικά δεν σέβεται και επειδή δεν αποδέχεται χρησιμοποιεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ για την επιβολή της θέλησής του εναντίον αδιακρίτως ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη