Live Sport: Μια ζωντανή εφημερίδα στη συσκευή σου!


Live Sport: Μια ζωντανή εφημερίδα στη συσκευή σου!

Η FOCUS-ON ολοκλήρωσε τη νέα εφαρμογή της liveSport. Με ένα κλικ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αποκτήσετε την αγαπημένη σας εφημερίδα liveSport και να την αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Mε αυτό τον τρόπο, έχετε πρόσβαση στα τελευταία νέα και γεγονότα, μέσα από άρθρα της εφημερίδας, φωτογραφικό υλικό και σχόλια των δημοσιογράφων.

Η εφαρμογή παρέχει και ιστορικό που σας δίνει πρόσβαση και σε παλαιότερα τεύχη.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να διαβάζουν την αγαπημένη τους αθλητική εφημερίδα από το iPad ή το tablet τους, αλλά και σε χρήστες που μένουν εκτός της ελληνικής επικρατείας και δεν μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην διάθεση της εφημερίδας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android μέσα από τις αγορές App Store και Google Play αντίστοιχα.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο και διάφορες εφαρμογές. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους. Οι Mobile εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, πωλούν, πληροφορούν και επικοινωνούν χωρίς καμία διακοπή, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες και συνεργάτες τους.

Η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη