Αγιασμός Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γλύφας


Σήμερα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός για τους μαθητές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γλύφας από τον ιερέα του χωριού μας π.Δημήτριο Καρτέρη.
Στον αγιασμό παρευρέθησαν οι μαθητές,οι δάσκαλοι,οι γονείς και τα μέλη της Τ.Κ.Γλύφας.
Ο ιερέας π.Δημήτριος ευχήθηκε φώτιση και αγάπη για τους μαθητές και τους δασκάλους αλλά και για τους γονείς που προσπαθούν μαζί με τα παιδιά τους να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους σχολείου.
 
Παράλληλα διαβίβασε τις ευχές του Αξιότιμου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.Νικολάου για το σύνολο της μαθητικής κοινότητας αλλά και των γονιών των μικρών μαθητών.
Ο πρόεδρος κ.Παπακωνσταντίνου ευχήθηκε με τη σειρά του μια υγιή σχολική χρονιά και δήλωσε ότι η Τοπική Κοινότητα θα βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τους δασκάλους,βοηθώντας τους σε κάθε τους ανάγκη.
Ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου κ.Καραγιώργος δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους μαθητές στην επίτευξη των στόχων και της πορείας τους και πως ζητα την στήριξη και όλων των φορέων για μια υγιή και επιτυχημένη σχολική χρονιά.


Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές,δασκάλους,γονείς μια επιτυχημένη και αποδοτική σχολική χρονιά και μακάρι οι φορείς της περιοχής να είναι είναι δίπλα σε όλους τις προσπάθειες του σχολείου για να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στα παιδιά μας,το μέλλον αυτού του τόπου.

 Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη