Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. Α΄ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. προξένησαν «άγνωστοι»

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. Α΄ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. (για Τρίτη φορά σε 5 μήνες ) προξένησαν “άγνωστοι” . Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των γραφείων  και πέταξαν μπογιές. Σε προκήρυξη τους υπογράφουν ως “αντιεξουσιαστές”. Οι δράστες αναζητούνται. Ο ΛΑ.Ο.Σ. ενοχλεί και γι αυτό οι επιθέσεις των  αριστεροκομμουνιστών.

Αν γινόταν επίθεση “αγνώστων” στα γραφεία κάποιου αριστερού κόμματος ή σε κάποιο “στέκι” αναρχοαριστερών το γεγονός θα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων όλων των . . . .  “μεγάλων”  ΜΜΕ    Η επίθεση στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. δεν ήταν πρώτη είδηση, δεν δεύτερη ούτε τρίτη είδηση, δεν ήταν καν είδηση ! . . . . . .

Αυτή είναι η δημοκρατική (;) ενημέρωση του Ελληνικού λαού από το αριστεροκρατούμενο κατεστημένο,   αυτοί είναι οι μεγάλοι (;) δημοσιογράφοι , αυτά είναι τα μεγάλα (;) ΜΜΕ  Θλιβεροί υπαλληλίσκοι, άβουλα όργανα , επί πληρωμή εκτελεστές εντολών  των μεγάλων αφεντικών, παπαγαλάκια , his master voice , τα ορφανά του Στάλιν.    

                         

                                                                                            Θ. Τουσιάδης

                                                                                    Υπεύθυνος Περιφέρειας

                                                                                          Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη