Μπαράζ συλλήψεων στη Βοιωτία

Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Πακιστάν στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες (28-11-2014) το απόγευμα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δεκαέξι (16) μηνών, για πλαστογραφία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 


Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 29χρονος ημεδαπός Roma στη Θήβα, για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
Συνελήφθη, χθες (28-11-2014) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 29χρονος ημεδαπός Roma , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, ο 29χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να προσπαθεί να αφαιρέσει την μπαταρία από σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού και συνελήφθη.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 


Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για διακίνηση παράνομων μεταναστών
Συνελήφθη, χθες (28-11-2014) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 28-05-2012 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σερρών, για διακίνηση παράνομων μεταναστών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη