Σοκ στη Λαμία από το θάνατο 27χρονου γιου επιχειρηματία σε τροχαίο

Η είδηση του θανάτου του 27χρονου Κ.Κ. σε τροχαίο τα ξημερώματα στο Καστρί του δήμου Μακρακώμης έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Φθιώτιδας.

Το τροχαίο έγινε μετά τις 03:00.  Λίγη ώρα πριν οι δύο φίλοι, παιδιά γνωστών οικογενειών επιχερηματιών της Λαμίας, είχαν ξεκινήσει από την Λαμία, με προορισμό την Μακρακώμη. Εκεί τους περίμεναν φίλοι τους για να διασκεδάσουν. Όμως  δεν έφτασαν ποτέ. Στο Καστρί τους περίμενε ο θάνατος.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε εκτός δρόμου, διέσχισε τα βάτα και τον αγροτικό δρόμο, χτύπησε σε ένα πλάτανο και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός σκοτώθηκε επιτόπου.

Ο φίλος του Γ.Α. χτύπησε στο κεφάλι και με διάσειση, κατάφερε να φτάσει στο Καστρί και από εκεί, χωρίς να μπορεί να πει πως επέστρεψε στο σπίτι του στη Λαμία. Στη συνέχεια η οικογένειά του βλέποντας τη κατάστασή του, τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης.

Δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα σε σχέση με το τροχαίο. Στο μεταξύ όλες αυτές τις ώρες οι φίλοι τους προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους τηλεφωνικά.

Το δυστύχημα έγινε γνωστό το πρωί όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό βρισκόταν ακόμη ο 27χρονος.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Μακρακώμης.

Δείτε περισσότερα - πηγή: http://lamiastar.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη