Ενέργειες για την διόρθωση βλαβών του δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Γλύφα



Μετά από επίσημη ενημέρωση και αποστολή επιστολής από τα κεντρικά του ΟΤΕ Κεντρικής Ελλάδος και Εύβοιας στον πρόεδρο της Τ.Κ.Γλύφαςκ.Παπακωνσταντίνου Γεώργιο για το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών στην Γλύφα,
προβλέπεται μετατόπιση του κεντρικού κατανεμητή ΚΚ 101 
από την υφιστάμενη θέση του 
(πολύ κοντά στην θάλασσα με συνέπεια να είναι σε περιβάλλον υγρασίας και να διαβρώνεται) 
σε νέα θέση σε παράλληλο δρόμο από τον παραλιακό.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από εταιρεία που έχει αναλάβει την εργολαβία παρόμοιων έργων και θα είναι υπεύθυνη για την ολοκλήρωση του αλλά και για την λήψη μέτρων για την πρόληψη ατυχημάτων.

Ο κ.Παπακωνστανίνου θα ήθελε επίσης να αναφερθεί η συμβολή του υφυπουργού Οικονομίας κ.Σταικούρα και να τον ευχαριστήσει που πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους διευθυντές και υπευθύνους της περιοχής στα κεντρικά του ΟΤΕ και να ζητήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Έπειτα επικοινώνησε με τον κ.Παπακωνσταντίνου για να του ζητήσει να υποδείξει ακριβώς το πρόβλημα σε επόμενη συνομιλία με την υπεύθυνη διευθύντρια του ΟΤΕ στα κεντρικά,για την περιοχή μας αλλά και με τον αρμόδιο προιστάμενο.

Να ευχηθούμε μετά από αυτή την ενέργεια να μην ξαναδημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και φυσικά να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,διαδικτυακά blogs και σελίδες αλλά και τα κανάλια που βοήθησαν να πάρει το θέμα τέτοια έκταση και να φτάσουμε σε ένα σημείο πιο κοντά στην επίλυση του.
 
 http://glyfa.blogspot.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη