H FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσε το νέο App του ΕNWSI.GR


H FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσε το νέο App του ΕNWSI.GR
H FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσε με επιτυχία την custom εφαρμογή για λογαριασμό του αθλητικού website Εnwsi.gr. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android.
Όλα τα δημοσιογραφικά νέα, αλλά και νέα σχετικά με την αγαπημένη σου ομάδα ΑΕΚ είναι πλέον με ένα κλικ στο κινητό σου. Η εφαρμογή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: έγκυρες και αποκλειστικές ειδήσεις για όλα τα σπορ, αποκλειστικά αφιερώματα, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, συνεντεύξεις, blog δημοσιογράφων & αθλητών, προβολή live streaming για αγώνες. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή, η οποία θα αποτελέσει την κορυφαία πηγή ενημέρωσης των φιλάθλων της ΑΕΚ και όχι μόνο.
Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδι και ενημέρωση. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους.
Η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Δείτε περισσότερα http://focus-on.gr/
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή και ενημερωθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε:

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη