Ημέρα «Στο μετρό χωρίς παντελόνι» - Ναι, υπάρχει!

 Παράξενα
Ημέρα «Στο μετρό χωρίς παντελόνι» - Ναι, υπάρχει!

Eίναι τρελοί. Ή τολμηροί. Ή και τα δύο! Εκατομμύρια κόσμου, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Πεκίνο, από το Λονδίνο μέχρι το Μεξικό, από το Μιλάνο μέχρι το Τόκυο μπαίνουν από χθες στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς …παντελόνια (και χωρίς φούστες, εννοείται)!

Ο λόγος είναι γιατί χθες ήταν η μέρα «No pants subway ride» (ημέρα στο μετρό χωρίς παντελόνια) και πολύς κόσμος τίμησε τη …γιορτή τολμώντας να κυκλοφορήσουν στις αποβάθρες και να μπουν στους συρμούς των τρένων μόνο με τα εσώρουχά  τους. Κι επειδή χθες ήταν Κυριακή, απ’ ότι φαίνεται η «No pants subway ride» μετατράπηκε σε διήμερο, καθώς το φαινόμενο παρατηρήθηκε και σήμερα σε πολλές ευρωπαϊκές, κυρίως, πόλεις.

Kουκουλωμένοι με κασκόλ, χοντρά παλτό, σκούφους και φορώντας μπότες και χοντρές κάλτσες, τίποτα δεν φαίνεται να εμποδίζει χιλιάδες άτομα από το να αφήσουν στο σπίτι τους τα παντελόνια τους ή τις φούστες τους και να βγουν ημίγυμνοι στους δρόμους.

Οι κανόνες για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι πάναπλοι: Από τη μέση και κάτω πρέπει να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και από τη μέση και πάνω να είναι ντυμένοι κανονικά σαν να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Επίσης απαγορεύεται να μιλούν ο ένας στον άλλον και να αλληλοκοιτάζονται... χαμηλά.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:





















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη