Ο Πολιτιστικός Συλ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΛΑΜΙΑΣ Συμμετέχει Στην Διοργάνωση «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» (Έδεσσα 13/6/2015)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΛΑΜΙΑΣ συνεχίζοντας τις πολιτιστικές δραστηριότητες του, συμμετέχει  στην διοργάνωση «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» στην Έδεσσα, το Σάββατο 13 Ιουνίου.
Διαβάστε σχετικά για την εκδήλωση
«Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»
4ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων
«όσο ο χορός γυρίζει, ο κύκλος μεγαλώνει»

Προχωράνε οι διαδικασίες διοργάνωσης της μεγαλειώδους εκδήλωσης «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» , που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά στην πόλη της Έδεσσας στις 13 Ιουνίου 2015, ημέρα Σάββατο.
Η  οργανωτική επιτροπή, που αποτελείται από μέλη των Συλλόγων της Έδεσσας: Φιλοπρόοδος «Μέγας Αλέξανδρος», Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού, και Μικρασιατών «Η ΜΠΙΓΑ», έχει έρθει σε επαφή με άλλους τοπικούς συλλόγους και ομάδες της πόλης, οι οποίοι με χαρά έθεσαν εαυτόν έτσι ώστε οι καλεσμένοι μας (1000 και πλέον χορευτές) να απολαύσουν την Εδεσσαϊκή φιλοξενία. Ήδη οι επαφές με τους προσκεκλημένους συλλόγους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται συμμετοχή πέρα από κάθε προηγούμενο.
Η εκδήλωση, όπως έγινε ήδη γνωστό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, και θα συμμετάσχουν σ αυτήν πολλοί προσκεκλημένοι σύλλογοι από την Ελλάδα, οι οποίοι και θα εκπροσωπήσουν τις περιοχές/παροδόσεις της πατρίδας μας, Μακεδονία, Πόντος, Θράκη, Νησιά, Μικρά Ασία και Ήπειρο. Κάθε παράδοση θα διανύσει από διαφορετικά σημεία το κέντρο της πόλης και θα καταλήξει στο γήπεδο, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση και θα παρουσιάσει κάθε περιοχή ενδεικτικούς χορούς της παράδοσης που εκπροσωπεί.
Οι επιχειρήσεις της πόλης μας και  της γύρω περιοχής με ενθουσιασμό αγκάλιασαν την εκδήλωση, και παρ όλες τις δύσκολες εμπορικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, την στηρίζουν και την επιδοκιμάζουν. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε! Και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει χαρίζοντας στην πόλη μας ότι της αξίζει!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη