Με Δοξολογία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «ΔΙΑΚΕΙΑ 2015»

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ξεκίνησαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις «ΔΙΑΚΕΙΑ 2015», που διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, το Σάββατο 9 Μαΐου το πρωί.

Στην Δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Βασίλειος Κυριακάκης, κ. Απόστολος Καραναστάσης, κ. Δημήτριος Βέττας και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης και άλλοι αυτοδιοικητικοί, οι Διοικητές του ΚΕΥΠ και άλλων Στρατιωτικών Μονάδων, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Λιμενάρχης Στυλίδος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Εμμανουήλ Χαλδούπης, Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Μετά την Δοξολογία πραγματοποιήθηκε τρισάγιο εις τον τάφο του Αθανασίου Διάκου και κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Ήρωα στην ομώνυμη πλατεία της πόλεως.
http://www.imfth.gr





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη