Το Κοινωνικό Πολιτικό & Επαγγελματικό Bulling Του Αντιδημάρχου Προς Επαγγελματία

Τα απύθμενα ψέματα του Αντιδημάρχου Μαγουλά
Παρά την αρχική επιθυμία του Φωνογράφου να δημοσιεύσει  το παρόν άρθρο μετά το πέρας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για να μην προκαλέσει γιατί οι αποκαλύψεις θίγουν άμμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μαγουλά και όσους τον καλύπτουν αναφορικά με την συμμετοχή του Δήμου Μακρακώμης στην ΠΕΛ.
Δυστυχώς όμως είναι τόσα τα ψέματα, τόση η κουτοπονηριά, και κυρίως τόσο βαριές οι κατηγορίες για σενάρια δολοπλοκία που μας αναγκάζει να το παρουσιάσουμε σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2015.
Οι χειρισμοί του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Μαγουλά, που ήταν ο αρμόδιος για τη συμμετοχή του Δήμου Μακρακώμης στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ήταν χείριστοι. Κατέφυγε σε ανείπωτα ψέματα, ύπουλες και υποχθόνιες πράξεις και απαράδεκτη πολιτική συμπεριφορά τόσο απέναντι στην Οικονομική επιτροπή & στο δημοτικό συμβούλιο όσο και απέναντι σε τοπικό επαγγελματία.
Εσκεμμένα  προσπάθησε να κοροϊδέψει τους πάντες με βάση όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. κυρίως δια στόματος κ. Τζιβελέκα, κ.Πάσουλα, κ. Διαμαντή, κ. Κοντογεώργο, κ. Θεοδοσόπουλο, κ. Μπογιαντζή, κ. Γόνη κ.α.  Είναι σίγουρα από τα χειρότερα που έχουμε  δει σε πολιτικό επίπεδο στον Δήμο Μακρακώμης.
Πόσο μάλιστα από έναν άνθρωπο ο οποίος για πολλά χρόνο στον δημόσιο τομέα ενώ τώρα συνταξιούχος είναι και συνδικαλιστής της Ένωσης…..  Αυτός ο άνθρωπος δείχνει να μην μετανιώνει, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το βάρος των πράξεων του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε επιεικώς να σχολιάσουμε…
Η ιστορία έχει ως εξής. Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης αφού άνοιξε τις προσφορές που είχε αναλάβει να φέρει ο κ. Μαγουλάς αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του Δήμου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας  και η εκτύπωση του διαφημιστικού υλικού να δοθεί στον μειοδότη επαγγελματία.
Το διάστημα που μεσολάβησε από την συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής μέχρι το Δ.Σ. την Τρίτη 5 Μαΐου συνέβησαν οι πολιτικές «αλμπανιές»  που αποκαλύφθαν τελικά όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.
Οι ανακρίβειες και οι κάκιστοι χειρισμοί του Αντιδημάρχου κ. Αθ. Μαγουλά.
Η εργασία δεν δόθηκε εν τέλει στον μειοδότη επαγγελματία, αλλά σε άλλον επαγγελματία, όπου όπως κατέθεσε ο κ. Τζιβελέκας τα  είχε προ  παραγγείλει πριν από την συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής ο κ. Μαγουλάς.  Συνεχώς έβρισκε προφάσεις, έλεγε ψέματα με αιχμές κατά του μειοδότη.
Τις δικές του αμφιβολίες κατέθεσε  και ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Θεοδοσόπουλος αντικρούοντας τον ισχυρισμό του κ. Μαγουλα ότι ο μειοδότης θα πληρωνόταν για το δημιουργικό, που ρητά ανέφερε στην γραπτή προσφορά του. Όπως επίσης για τα προ-εκτυπωμένα φυλλάδια  που επέδειξε στο Δ.Σ.
Όλοι είχαν μείνει άφωνοι με τις αποκαλύψεις.
Η κατάσταση ξεδιάλυνε πλήρως όταν ο μειοδότης πήρε τον λόγο και ανέφερε τα ακριβή γεγονότα.
Όταν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα Μαγουλά, απροκάλυπτα και αναπάντεχα ο κ. Ματθαίος Σκούρας επικεφαλής της παράταξης Ενότητα και Δημιουργία, θέλησε να τον διακόψει με αγενέστατο τρόπο, προφανώς για να καλύψει τον κ., Μαγουλά στο άκουσμα των αποκαλύψεων και της αλήθειας.
Ακόμη και ο Δήμαρχος έμεινε αμέτοχος και κάλυπτε τον Αντιδήμαρχό του μόνο όταν κάποιος  τον ρωτούσε.
Ο θιγόμενος επαγγελματίας όπως θα δείτε και στο βίντεο, αντίκρουσε όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς  του Αντιδημάχου. Ειδικά για το ψέμα του κ. Μαγουλά σχετικά με το φωτογραφικό υλικό και κείμενο, αποκάλυψε ότι του είχε  πει ότι από τουριστικό οδηγό επιχείρησης της Σπερχειάδας μπορεί να τα προμηθευτεί ΔΩΡΕΑΝ.
Ο Αντιδήμαρχος αντί όμως να ζητήσει συγνώμη και να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και της συμπεριφοράς του, παρέμεινε εριστικός και αμετανόητος…
Διέπραξε ένα άνευ προηγουμένου κοινωνικό πολιτικό & επαγγελματικό Bulling προς τον μειοδότη επαγγελματία με συκοφαντίες και ασυνέπειες είτε λόγω εμπάθειας είτε λόγω διαπλεκόμενων καταστάσεων.
Αυτόν τον άνθρωπο η Ελληνική πολιτεία τον πλήρωνε για να τηρεί και να επιβάλει τους νόμους μέσα από την υπηρεσία του.
Εν ολίγοις ο κ. Μαγουλάς είχε εκ των προτέρων κανονίσει  σε ποιον θα αναθέσει την εργασία και είχε ως μαριονέτες τους συμβούλους παίζοντας ένα θέατρο γεμάτο ψέματα και δολοπλοκίες.
Τα όποια επιπλέον σχόλια για το τι έγινε είναι αχρείαστα όταν υπάρχει  βίντεο που δείχνει την μόνη αλήθεια.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη