Σεξ ή χρήμα; Μάλλον και τα δύο είναι ο συνδυασμός που… απογειώνει!

 Μελέτη
Σεξ ή χρήμα; Μάλλον και τα δύο είναι ο συνδυασμός που… απογειώνει!

Τελικά, οι πλούσιοι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από όσους δεν έχουν χρήματα... Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από νέα αμερικανική μελέτη.

Περίπου το 70% των πολυεκατομμυριούχων λένε ότι απολαμβάνουν καλύτερο και πιο περιπετειώδεις σεξ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας επικοινωνίας και μάρκετινγκ Prince & Associates Inc.

Αναλυτικότερα, το 63% των «πλουσίων» ανδρών ανέφερε ότι η οικονομική του ευημερία τού επέφερε «καλύτερο σεξ», το οποίο και όρισαν ως προς τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών τους, αλλά και την εναλλαγή των σεξουαλικών συντρόφων τους. Ένα ποσοστό συγκρίσιμο με το αντίστοιχο 88% των γυναικών που ανέφερε ότι τα περισσότερα χρήματα τους απέφεραν «καλύτερο σεξ», που όρισαν ως σεξ καλύτερης ποιότητας.

Που μπορεί όμως να οφείλεται αυτό; Οι ειδικοί εξηγούν πως τα χρήματα μας αφαιρούν πολλούς καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες, με τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι. Έτσι, οι πλούσιοι δεν έχουν το άγχος της καθημερινής επιβίωσης και είναι πιο ήρεμοι και χαλαροί.

Επίσης, η ασφάλεια που παρέχει στο άτομο η μεγάλη οικονομική επιφάνεια, επίσης, δημιουργεί μια αίσθηση σταθερότητας κάτι που ελκύει το αντίθετο φύλο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη