”ΑΑ…Α-Τιμη Κρέπα” Στο Il Postino Σπερχειάδας!!!

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις  δείχνουν τον κοινωνικό τους χαραχτήρα  και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης με γενναίες προσφορές προς τους πελάτες τους! Στην ίδια λογική και μικρές επιχειρήσεις από την επαρχία.
header
Μία από αυτές και στην  Σπερχειάδα, ο Πολυχώρος il Postino, για τους καλοκαιρινούς μήνες , κάθε εβδομάδα θα προσφέρει ένα προϊόν σε τιμή κάτω του κόστους!!!
 ΑΑ Α δεν ξαναέχω δεί τέτοια τιμή   Κρέπας!!!
Με σύνθημα «Όλοι έχουν δικαίωμα στην έξοδο», λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας,  για τις απογευματινές  ώρες 19:00 έως 20:00, το il Postino με κοινωνική ευαισθησία θα προσφέρει την εκάστοτε επιλογή ενός σερβιριζόμενου προϊόντος της εβδομάδας,  σε πολύ προσιτή τιμή, κάτω του κόστους!!
Η διεύθυνση του καταστήματος, ανταποκρινόμενη και αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική περίοδο, προσπαθεί να προσφέρει ότι το δυνατό καλύτερο στην κοινωνία.
Μην χάσετε λοιπόν αυτή την εβδομάδα να γευτείτε μια κρέπα Σοκολάτα – Μπισκότο στην προνομιακή τιμή των 1,5€ ή και με επιπλέον υλικό της αρεσκείας σας σε τιμές κάτω του κόστους!!!
Ευελπιστούμε  παρόμοιες πρωτοβουλίες να επιδείξουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις και να αντιληφθούν την σπουδαιότητα της κατάστασης  στην λογική ”το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τα πρόσωπα”.5krepa6chocolate-filled-crepes

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη