Ολοκληρώθηκε η τρίτη Κατασκηνωτική περίοδος στην παραλία του Καινουρίου Λοκρίδος

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου η τρίτη και τελευταία περίοδος των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στην παραλία του Καινουρίου Λοκρίδος πού ξεκίνησε τη 23η  Ιουλίου και περιελάμβανε κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Το πρωί της Παρασκευής  οι υπεύθυνοι της Κατασκήνωσης παρέδωσαν τα παιδιά στους γονείς και τους ευχήθηκαν καλό  υπόλοιπου του καλοκαιριού.
Περισσότερα από 500 παιδιά και την φετινή χρονιά σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους είχαν  την δυνατότητα να ζήσουν λίγες μέρες κοντά στη φύση με το παιχνίδι και την ψυχαγωγία αλλά και να αναγεννηθούν πνευματικά με τη συμμετοχή τους στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας εντελώς Δωρεάν.
Όλα τα παιδιά έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις κατηχητικές συνάξεις, που θα αρχίσουν τον Οκτώβριο.
Τέλος, σημειώνουμε πως εφέτος στις Κατασκηνώσεις μας από  13 έως 27 Αυγούστου θα φιλοξενηθούν 50 παιδιά από την Τσεχία, τα οποία θα συνοδεύει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος πρώην Πράγας και χωρών Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Χριστοφόρος.



 Περισσότερα ΕΔΩ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη