
Την Τρίτη 22/9/2015 και ώρα 21:30 σας περιμένουμε στην πλατεία Ελευθερίας για μια συμβολική ωριαία ποδηλατοβόλτα στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης.
Οι δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο θα ολοκληρωθούν με τη νυχτερινή ποδηλατοβόλτα που θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλης σε συνεργασία με τους ποδηλάτες της Λαμίας. Η ποδηλατοβόλτα θα γίνει από τις 21:30’ έως τις 23: 00’ μ.μ. με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την πλατεία Ελευθερίας όπου και θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές δράσεις από επιχειρήσεις της πόλης ενώ θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.
Η πορεία που θα ακολουθήσουμε έχει αφετηρια και τερματισμό στην πλ. Ελευθεριας, είναι για όλους και ειδικά για τα παιδιά. Φαίνεται με λεπτομέρειες στον χάρτη παρακάτων με κόκκινη σήμανση ενώ οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί από το δήμο για τα αμάξια είναι οι εσωτερικοί απο την μπλε σήμανση.
Οι δρόμοι όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία από 21:00 μμ έως 23:00 μμ είναι η περιοχή που βρίσκεται μεταξύ των οδών Όθωνος, Καραϊσκάκη, Άγνωστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας.
Η διακοπή της κυκλοφορίας δεν αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα TAΞI τα οποία θα κινούνται κανονικά.
Ο Δήμος Λαμιέων καλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας καθώς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο να διατηρήσουν ανοικτά τα καταστήματά τους την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 μμ έως 23:00 μμ.
ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ