Γάβρος παστός

 Ψαρικά
Γάβρος παστός

Υλικά
    ½ κιλό γαύρο
    ξύδι
    αλάτι ψιλό
    ηλιέλαιο


Εκτέλεση
    Πλένουμε τον γαύρο καλά.
    Ρίχνουμε το αλάτι και το ξύδι για 8 ώρες περίπου.
    Την άλλη μέρα το πλένουμε καλά όσο να φύγει το ξύδι και πατάμε τον γαύρο στα πλαϊνά του, να βγει το κόκκαλο.
    Τον τοποθετούμε σ' ένα σκεύος αεροστεγές και ρίχνουμε ηλιέλαιο να σκεπαστεί καλά.
    Διατηρείται στο ψυγείο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη