Εργοτέλης - ΠΑΣ Λαμία 1-1

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα στο Παγκρήτιο, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Εργοτέλη  στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα κατάφερε στην πρώτη ευκαιρία που έκανε στο παιχνίδι να σκοράρει.  Στο 10΄ μετά από σέντρα του Σερτζίνιο από αριστερά ο Κοντέων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 με τον διαιτητή της αναμέτρησης  να μετράει το γκολ αν και αρχικά είχε υποδειχθεί ο παίκτης σε θέση οφσάιντ. 
Η Λαμία στο 27' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λεάντρο από τον Γρομητσάρη, αλλά ο Σετζίνιο που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν τα κατάφερε καθώς, απέκρουσε ο Αθανασίου.
Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης πίεσε αρκετά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 38' με τον Παμλίδη, του οποίου η κοντινή κεφαλιά πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Ρίζου.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Λεάντρο αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.,
Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα αν και με παίκτη λιγότερο προσπαθούσε να αντισταθεί στην πίεση του Εργοτέλη και τα κατάφερνε καλά μέχρι το 87΄ όπου ο Παμλίδης ισοφάρισε το ματς αν και στο 82΄ η ομάδα της Κρήτης έμεινε και αυτή με 10 παίκτες λόγω της αποβολή του Ρέντζα με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 78΄ ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Γιώργος Βαζάκας αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ζαραβίνος (Αθηνών) με βοηθούς τους Κορτέση και  Λυμπερόπουλο (Αθηνών) και 4ος ο Μπερτάκης (Χανίων)
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία 1964 (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοντέων, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Τζόκιτς (66΄Τόσκας), Ενγκουέμ (45΄ Κοτσώνης), Σερζίνιο, Καραλής (75΄Πίντο), Νεόφυτος.
Εργοτέλης (Γιάσμινκο Βέλιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομμητσάρης, Γιαλούσης (63΄Καλέ), Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Αλμπι, Δωματάς, Ντος Σάντος (46΄Ινιτατς), Κούτρης (46΄Στεφανοβιτς), Παμλίδης
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη