Λαμία - Καλλιθέα 2-1

 Η Λαμία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να φτάσει σε μια σημαντική νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας
Νίκη ανάσα για την Λαμία, η οποία έφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού μετά το 2-1 επί της Καλλιθέας εντός έδρας και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ...
Ένα μέτριο παιχνίδι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν η κάθε μία τις δικές τις ευκαιρίες, χωρίς τη μεγάλη φάση όμως με τον Ρίζο να σώζει όποτε χρειάστηκε την εστία της Λαμίας. Το 0-0 στο ημίχρονο αδικούσε την Καλλιθέα που ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά σε γενικές γραμμές δικαιώνει την εικόνα του αγώνα.
Στην επανάληψη, το ματς άρχισε με γκολ για την Καλλιθέα! Στο 48' λοιπόν, ο Λουκάνοβιτς μετά από πάσα του Φράγκου με σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την απάντηση όμως να είναι άμεση. Στο 53', η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα με τον Καραγιάννη με κεφαλιά να κάνει το 1-1.
Από εκεί και πέρα η Λαμία πίεσε και έψαξε την ανατροπή. Έχασε κάποιες καλές στιγμές και στο 73' βρήκε το γκολ που ήθελε! Σκόρερ ο Πίντο με σουτ έξω από την περιοχή, ο οποίος και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του. Μια ανατροπή, που έφερε την Λαμία πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ζουλιώτης, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (86' Κοντέων), Σερζίνιο, Ν' Γκουέμ (55' Τζόκιτς), Καραλής (74' Νατσιόπουλος), Πίντο.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Τσώνης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Αρναρέλλης (65' Μασένα), Τεγούσης (77' Κατσικογιάννης), Σταύρου, Μπέλης (83' Προκς), Φράγκος, Λουκάνοβιτς.

Διάβασε περισσότερα στο: Λαμία - Καλλιθέα 2-1 | Football League | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη