Συνελήφθη 45χρονος στη Λαμία για διακίνηση ναρκωτικών και αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός στη Λαμία, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα
Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πάνω από (1) κιλό αδασμολόγητου καπνού κ.α.
Συνελήφθη, χθες (13-11-2015) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 45χρονο, τον εντόπισαν τη στιγμή που εξερχόταν από την οικία του και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε σε αυτήν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (6) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (63,2) γραμμαρίων,
  • (6) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (1.082) γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη