ΛΑ.Ο.Σ: Είναι δυνατόν να μην μπορούν σε διάστημα δύο μηνών να οργανώσουν εσωκομματικές εκλογές ;

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από δύο μήνες προετοιμασίας και προεκλογικής δραστηριότητας , ο απόλυτος εξευτελισμός ! Είναι δυνατόν ; Να μην μπορούν σε διάστημα δύο μηνών να οργανώσουν εσωκομματικές εκλογές ; Και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα ; Και αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές και έζησαν το χάος, την ανοργανωσιά και την ανικανότητα τού κόμματος τής ΝΔ θα παν στις μελλοντικές βουλευτικές εκλογές να ψηφίσουν την ΝΔ για να κυβερνήσει την Ελλάδα ;

Έλληνες πατριώτες που έως χθες στηρίζατε, ψηφίζατε ΝΔ σας περιμένουμε για να αγωνισθούμε όλοι μαζί για να σώσουμε την Ελλάδα από την αριστερά και από τους ανίκανους πολιτικάντηδες τής “δεξιάς” . Ελάτε να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι.

Βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ που χθες η σοβαρότητα και αξιοπρέπεια σας τραυματίστηκαν ελάτε να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Αντίπαλος μας η αριστερά , η υποταγή στα μνημόνια και η ανευθυνότητα και η μη σοβαρότητα τού κατεστημένου τού δεξιού χώρου.

Ελάτε να αγωνισθούμε όλοι μαζί για την Ελλάδα .

                                                                                                Θ. Τουσιάδης

                                                                                      Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο .Σ

                                                                                             Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη