Συγκίνηση για τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ)

Πλημμύρισε χαμόγελα και αισιοδοξία σήμερα το πρωί η Στυλίδα όταν ο “Προμηθέας” της αλληλεγγύης, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης, έφερε για ακόμη μια φορά τη φλόγα της προσφοράς και της συμπαράστασης στον συνάνθρωπο. Έχοντας πάντα στο δισάκι του το όνειρο μιας καλύτερης μέρας για όσους έχουν ανάγκη και με απαραίτητα εργαλεία τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και τη χαρά του ταξειδιού ο Έλπις έκανε στάση αγάπης και χαράς στη Στυλίδα.
Εκεί που είχε στηθεί ένα γιορτινό γαϊτανάκι με εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους... λίγο μεγαλύτερους φίλους του.
Ο Ελπις μετά το πρώτο εγχείρημα του WHEELING2HELP και το ταξείδι 35 ημερών, οκτώ χωρών και 2500 χιλιομέτρων και τη συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια του ιδρύματος “ΦΛΟΓΑ”, ήρθε σήμερα στη Στυλίδα...για τα ρέστα!
Και τα έλαβε και με το παραπάνω σε...είδος. Σε παιδικα΄χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.

Ανακατεύτηκε με παιδιά και μεγάλους, έπαιξε βόλει, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο jiu jitsu, ασφαλώς έκανε ποδηλατάδα, έκανε ματ αγάπης στο σκάκι, έσυρε τους παραδοσιακούς χορούς και ενημερώθηκε για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Βέβαια βούρκωσε μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με την προβολή του βίντεο-ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε με τόση αγάπη για αυτό το ταξείδι.
Το ‪#‎wheeling2help‬ ήρθε για να μείνει.. και τα καλύτερα έρχονται!








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη