Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και το Wheeling2Help επιστρέφουν στη Λαμία

O ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ WHEELING2HELP
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ευθύς ως γεννηθούμε, αρχίζει και η επιστροφή, έλεγε ο Καζαντζάκης. Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης αφού γέννησε το κίνημα του wheeling 2 help τώρα επιστρέφει να διαλαλήσει πως η αλληλεγγύη, η αγάπη, η συμπαράσταση μέσα από το τρίπτυχο εθελοντισμός, αθλητισμός και ταξείδι δεν είναι μια ουτοπία, αλλά μια πραγματικότητα. Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης με παντιέρα ένα όνειρο τρελό και διόλου απατηλό, αφού διένυσε σε 35 μέρες οκτώ χώρες και κατάπιε 2.500 χιλιόμετρα μαζεύοντας τελικά πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της “ΦΛΟΓΑΣ”, την ερχόμενη Κυριακή επιστρέφει στη Λαμία για ένα ακόμη γαϊτανάκι χαράς σαν κι αυτό που στήθηκε πριν από 40 μέρες στο πέρασμά του από την γεννέτειρά του.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η Λαμία υποδέχεται τον αγγελιοφόρο της ελπίδας. Μιας ελπίδας πως η σκοτεινιά των ημερών υποχωρεί. Τον αγγελιοφόρο του μηνύματος πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε τον κόσμο...

Ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους...Ο Έλπις και η ομάδα του θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία αυτού του μοναδικού ταξιδιού και να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσους έβαλαν το λιθαράκι τους. Ο Αντώνης Σωτηρόπουλος έγινε ο καθρέφτης αυτού του ταξιδιού δημιουργώντας ένα μαγικό βίντεο 25 λεπτων. Στον καθρέφτη αυτόν όσοι συμμετείχαν θα δουν τι σημαίνει αυτό που έκαναν κι όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν θα φανταστούν τους εαυτούς τους παρόντες στο επόμενο Wheeling2help. Έλα κι εσύ στις 20.00 το απόγευμα στο studio project photography, Ελσιν 51, να κάνουμε πεταλ στη χώρα των ονείρων μας και να μην ξυπνήσουμε ποτέ.





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη