«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να πληρώσει 65.777,85 ευρώ για Τέλη Κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ για τις δράσεις του

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να πληρώσει 65.777,85 ευρώ για  Τέλη Κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ για τις δράσεις που στηρίζουν και δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη!


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 22.573,76 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία:

- των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β.
- των οχημάτων άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία
- των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων
- των οχημάτων που καθημερινά μεταφέρουν τα 390 παιδιά από τα 14 σπίτια του οργανισμού στα σχολεία τους

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 43.240,09 ευρώ που αντιστοιχεί στον ΕΝΦΙΑ για τη λειτουργία:

- των σπιτιών που μεγαλώνουν παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, που βρίσκονται εκεί κατόπιν εισαγγελικών εντολών
- των σπιτιών που ζουν τα ενήλικα παιδιά που έχουν μεγαλώσει στα σπίτια του οργανισμού και πλέον ανοίγουν τα «φτερά» τους, σπουδάζοντας, δουλεύοντας, προχωρώντας στην ενήλικη ζωή τους
- των σπιτιών που φιλοξενούνται οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 θα πρέπει να καταβληθούν 65.777,85 ευρώ για Τέλη Κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ καθώς παράλληλα θα πρέπει να πληρωθεί -όπως κάθε μήνα- πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Φ.Π.Α., φόρος μισθωτών υπηρεσιών, φόρος ιδιόχρησης ακινήτων, φόρος παραχώρησης ακινήτων, φόρος αποδοχής κληρονομιάς κ.λ.π.).

Κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, τα 390 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας, χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας!

Εδώ και 20 χρόνια οι υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν γνωρίσει, στηρίξει, συμμετέχει και εμπιστευτεί το έργο του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη στήριξη του κόσμου έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόνο μαζί με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσει να ξεπεράσει μία ακόμα δυσκολία και να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για κάθε παιδί!

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια
του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
- στέλνοντας ένα μήνυμα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,46€ ανά sms)
- κάνοντας μία κλήση στο 14545 από σταθερό (χρέωση 2,28€ ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,46€ ανά κλήση)
- κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού (http://www.hamogelo.gr/46.1/Sthrixte-mas )


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη