Με τους αγρότες στο κόμβο της Ανθήλης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης

Με τους αγρότες στο κόμβο της Ανθήλης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης

Νίκος Σταυρογιάννης: «Στηρίζω τους αγώνες των αγροτών διαχρονικά γιατί χωρίς την αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας»

Τη διαχρονική στήριξή του στους αγώνες των αγροτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου με αγρότες της περιοχής που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον κόμβο της Ανθήλης.
Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο κ. Σταυρογιάννης τόνισε:
«Η χώρα χρειάζεται ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Ο βασικότερος πυλώνας αυτού του σχεδίου είναι η αγροτική παραγωγική ανασυγκρότηση. Όχι μόνο γιατί πρέπει να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος αλλά και για να αναπτυχθεί δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας το παραγόμενο προϊόν από το οποίο πρέπει να εξασφαλίσουμε τη διατροφική μας αυτάρκεια, πολλές εξαγωγές και βεβαίως τη μεσογειακή διατροφή για τα πολλά εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Οι προτάσεις που υπάρχουν είναι πολύ επώδυνες και μπορεί να καταστούν καταστροφικές. Ορθώς λοιπόν ο πρωθυπουργός, σε έκτακτη σύσκεψη στου Μαξίμου, έθεσε ζητήματα αλλαγών και στη συζητούμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση κυρίως για τους νέους αγρότες αλλά και στην ελάφρυνση των δυσβάσταχτων φορολογικών επιβαρύνσεων. Στηρίζω τους αγώνες των αγροτών διαχρονικά γιατί χωρίς την αγροτική παραγωγή δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα μας.»


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη