«Θυσίες Οικογενειών για απολαύσεις εγκληματιών Αδειανό Πολίτευμα» του Γ. Σμοκοβίτη


Θυσίες Οικογενειών
για απολαύσεις εγκληματιών
Αδειανό Πολίτευμα
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Με τους «παληούς» και τους «νέους» διορισμένους και εκλεγμένους αξιωματούχους του αντιπροσωπευτικού συστήματος, ο υπογράφων πολίτης αναγκάζεται να επαναλάβει ως μέλος του «κυρίαρχου» εκλογικού σώματος του Πολιτεύματος μας δυστυχώς τα ίδια για τα… «ισοδύναμα των λαθραίων εγκληματιών» σε βάρος θυμάτων οικογενειών. Ο ρόλος του Πολίτη σταματά εκεί που αρχίζει ο ρόλος του «αντιπροσώπου του» στο Πολίτευμα. Υπάρχουν οι εκλεγμένοι, οι διορισμένοι δια των εκλεγμένων «εμμέσως» να πράττουν με Σεβασμό στους Πολίτες και στην ΕΝΤΟΛΗ της κάλπης και μόνο προς ΟΦΕΛΟΣ του Εκλογικού Σώματος που δίνει εντολή με τη ψήφο του. 
Συγκεκριμένα: Με τεκμηρίωση από την Ανεξάρτητη Αρχή (κ.Σουρλας) που γι’ αυτό την πληρώνουμε, έπρεπε το… Κράτος να εισπράξει 1,5 δις (δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ) από το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ καυσίμων (όχι φορολογητέα ύλη, αλλά ΦΟΡΟΙ 1,5 δις ευρώ). ΔΕΝ εισπράχθηκαν, τότε, με το «παλαιό» προσωπικό «αντιπροσώπων». Εγένετο «πόλεμος στη Βουλή, τότε» για να ψηφιστούν τα τότε «προαπαιτούμενα» για να μας δώσουν ΔΑΝΕΙΚΑ 1 δις ευρώ. Ως Πολίτης στο «σύστημα αντιπροσώπων μας» ζητούσα δημοσίως και έντονα να εισπραχθεί το 1,5 δις ευρώ από τα ΛΑΘΡΑΙΑ των εγκληματιών και να ΜΗΝ πάρουμε το 1 δις ΔΑΝΕΙΚΑ που τα φορτώνουμε από σήμερα στα παιδιά μας, την αυριανή και σημερινή ΝΕΟΛΑΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας και Πατρίδας τους. Οι αντιπρόσωποί μας, όμως σε Νομοθετική (Βουλή) και Εκτελεστική (Κυβέρνηση) Εξουσία του πολιτεύματός μας απεφάσισαν να φορτώσουν τους ΝΕΟΥΣ 1 δις ευρώ ΔΑΝΕΙΚΑ και να ΜΗΝ εισπράξουν το… «ισοδύναμο» 1 δις ευρώ από τους εγκληματίες των Λαθραίων. Με ΘΥΣΙΕΣ οικογενειών πληρώνουμε δανεικά, για να απολαμβάνουν τα… «ισοδύναμα» οι εγκληματίες, το προϊόν εγκλημάτων τους εναντίον οικογενειών που πληρώνουν επιπλέον ΦΟΡΟΥΣ που λείπουν από το Ταμείο ΛΑΟΥ, φορτώνοντας δανεικά την επόμενη γενιά. Οι «αντιπρόσωποι δια του Πολιτεύματος» ενήργησαν εναντίον ΚΑΙ Ανεξαρτήτων Αρχών ΚΑΙ του Συμφέροντος ΕΝΤΟΛΕΑ «κυρίαρχου» Σώματος «εκπροσωπουμένων». Τότε.
Σήμερα, «εδώ και τώρα» για… «πρώτη φορά» «αριστεροί αντιπρόσωποι εκλεγμένοι και διορισμένοι» για τα ΙΔΙΑ «προαπαιτούμενα» δίνουν την ΙΔΙΑ μάχη εντός Βουλής και Κυβέρνησης εν ονόματι «κυρίαρχου» Λαού «τους». Δηλαδή: τα ΙΔΙΑ λαθραία 1,5 ΔΙΣ δεν τα εισπράττουν από εγκληματίες, αλλά προτιμούν τα… «ισοδύναμα» ΔΑΝΕΙΚΑ που θα τα πληρώνουν οι… «κυρίαρχοι ΕΝΤΟΛΕΙΣ τους στο Πολίτευμα». Οφειλές εγκληματιών ΔΕΝ εισπράττονται το ισοδύναμο το πληρώνει μόνο ο… «λαός των εκπροσώπων του». Πότε δόθηκε, σε ποιον τέτοια ΕΝΤΟΛΗ; Πότε από ποιους ζητήθηκε τέτοιο περιεχόμενο «εντολής λαού»; Ίδια συνέχεια του «παλαιού» με το «νέο» στο ίδιο αδειανό Πολίτευμα στην «ερμηνεία» της κάλπης. Χωρίς αντίκρισμα ψήφος σε κάλπικο παραβάν. Οι εκτός παραβάν αρνούμενοι προσαγωγή τους με επιλογή συνείδησης τους (κανέναν δεν κρίνουν άξιο για εντολή τους) τίθενται από… αντιπροσώπους – εκπροσώπους Λαού «εκτός υπολογισμού μελών εκλογικού σώματος ίσως και εκτός Πολιτεύματος για να βρεθούν τα ποσοστά εμπιστοσύνης σε Βουλή και Κυβέρνηση τους» (ο υπογράφων εψήφισε, αλλά δύσκολο να πει με ποια κριτήρια και ποιον κριτή είναι λιγότερο βλάξ ο ΕΤΣΙ ψηφίζων από τον μη ψηφίσαντα «άχρηστο» ή πόσο Σοφός ο προσελθών από τον ομοίως Σοφό απέχοντα ως ΣΥΝΟΛΟ Λαού που πάντα Σοφά ψηφίζει τον… σοφότερό του εκπρόσωπο. «Εθνικές εκλογές» δεν έγιναν, μόνο ένα ΘΕΜΑ το ΙΔΙΟ, ίδια Δημοψηφίσματα).
Και τα ΛΑΘΡΑΙΑ δεν είναι μόνο υγρά, αλλά και… αεριώδη σε κούτες και όχι μόνο αυτά, που παίζουν «νταούλια και ζουρνάδες για να χορεύουν οι αφελείς και να απολαμβάνουν οι… έξυπνοι του Δήμου». 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ από λαθραία είναι ΤΡΕΙΣ (3) ΑΣΤΕΡΕΣ στο… Ταμείο… που με το «παληό» ξεπουλιούνται με… αναλγησία ενώ με το… «νέο» πρόσημο της «αριστερής» απλώς πουλιούνται με… και για… «κοινωνική δικαιοσύνη» στο ΙΔΙΟ «ποσό ξεφτίλας».         
ΙΔΙΑ θυσία οικογενειών συνεχίζει. ΙΔΙΑ απόλαυση συνεχίζει. Και είναι τελείως διαφορετική και ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΥΤΗ ως «εθιμικός τρόπος διαβίωσης πονηρών έναντι αφελών» από την ΑΛΛΗ «νομιμοποίηση λιστών» ως αποδεικτικό μέσο ενώπιον Δικαστηρίου για «εξαγωγή παράνομη νόμιμου ή παράνομου προϊόντος» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Το… «νέο» επί ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ «εδώ και τώρα» Νόμο τέτοιο δεν ψήφισε.
Αφανώς σύμφωνο συμβίωσης θυτών και θηραμάτων τους.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη