Επίσκεψη στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από το βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη

«Πραγματοποίηση επίσκεψης στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από το βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη, μέλους της Ειδικής Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος».

Το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, 23/02/2016, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννης Σαρακιώτης ως μέλος αντιπροσωπείας βουλευτών της Ειδικής Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος.

Τα μέλη του κλιμακίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διευθύντρια του Ψυχιατρείου και τους λοιπούς αρμοδίους για τη λειτουργία των μονάδων του.

Οι Βουλευτές, αφού επισκέφθηκαν όλους τους χώρους, συνομίλησαν με ασθενείς κρατουμένους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και κατέγραψαν προβλήματα, κενά και ελλείψεις. Κυρίως επισημάνθηκε η απουσία μόνιμου ψυχιάτρου και επαρκούς αριθμού νοσηλευτών.

Τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν θα εξετασθούν επισταμένα από την Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος και θα αποτελέσουν αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τα αρμόδια υπουργεία.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη