ΛΑ.Ο .Σ.: Η Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση, η Ελλάδα υπό διάλυση.

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελλάδα σε ελεύθερη πτώση, η Ελλάδα υπό διάλυση. Και άλλοι μιλάνε για εκλογές και άλλοι μιλάνε για οικουμενική κυβέρνηση .

Εκλογές γιατί ; Για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να έλθει η ΝΔ μόνη της ή σε συνεργασία με κάποιο από τα κόμματα της σημερινής βουλής ; Οικουμενική κυβέρνηση γιατί ; Για να υλοποιηθούν τα μνημόνια όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά από όλα μαζί τα κόμματα της σημερινής βουλής ;

Τι θα αλλάξει με τις εκλογές ή με μία “οικουμενική” κυβέρνηση από κόμματα της σημερινής βουλής ; ΤΙ – ΠΟ – ΤΑ !  Όλοι είναι ίδιοι , όλοι πιστεύουν  στην ίδια πολιτική.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Κανένα από τα υπάρχοντα στην σημερινή βουλή κόμματα δεν προτείνει μια διαφορετική πολιτική . Ο ΛΑ.Ο.Σ. τολμάει με συγκεκριμένες , ριζοσπαστικές , ανατρεπτικές προτάσεις να προτείνει τον “άλλο δρόμο”. Εάν ο Ελληνικός λαός θέλει αλλαγή, αντίσταση, αξιοπρέπεια, ανάπτυξη, εάν θέλει δυνατή την Ελλάδα  ο ΛΑ.Ο.Σ .είναι παρών και είναι η μοναδική και η μόνη σοβαρή εναλλακτική λύση .                              

                                                                                                       Θ. Τουσιάδης

                                                                                      Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο .Σ

                                                                                                              Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη