ΛΑ.Ο.Σ.: Οι αγωνιστές του 1821 μας δείχνουν τον τρόπο, μας δείχνουν τον δρόμο

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
2016. Εκατονενενηνταπέντε χρόνια από το 1821. Εκατονενενηνταπέντε χρόνια από τότε που οι Έλληνες με μπροστάρηδες τους οπλαρχηγούς και την εκκλησία ξεσηκώθηκαν για να αποτινάξουν τον ζυγό των Τούρκων Οθωμανών Μουσουλμάνων. Και πέρα από κάθε λογική , με σκληρό αγώνα, με πίστη στο Θεό και στα ιδανικά του Έθνους, με πολλές θυσίες και πολύ αίμα τα κατάφεραν ! Κατάφεραν να δημιουργήσουν μέσα από τις στάχτες τεσσάρων αιώνων σκλαβιάς το νέο Ελληνικό Ορθόδοξο κράτος. Τους αγωνιστές αυτού του ένδοξου εθνικού απελευθερωτικού αγώνα τους ευγνωμονούμε τους δοξάζουμε τους ευχαριστούμε ! Χάρις σ' αυτούς σήμερα εμείς υπάρχουμε. Τους θεωρούμε πρότυπα ζωής και αγώνα για εμάς και για τις γενιές που έρχονται.

Σήμερα 195 χρόνια μετά το 1821 η πατρίδα μας απειλείτε από οργανωμένη εισβολή μουσουλμάνων , άθεων και ανθελλήνων . Απειλείτε με αποεθνοποίηση και και με αποχριστιανοποίηση. Κάποιοι δεν θέλουν σ αυτόν τον τόπο να κατοικούν Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και σ' αυτήν την δύσκολη στιγμή , ίσως την πιο δύσκολη , την πιο κρίσιμη στιγμή του σύγχρονου Ελληνισμού , η πολιτική ηγεσία, οι πολιτικοί που αποφασίζουν, είναι οι πλέον ανίκανοι , οι πλέον ακατάλληλοι, οι πλέον ανεπαρκείς από κάθε άλλη φορά. Είναι επικίνδυνοι γιατί είναι “προσκυνημένοι” . Ο Θ. Κολοκοτρώνης στην πιο δύσκολη στιγμή της επαναστάσεως είπε “ Φωτιά και τσεκούρι στου προσκυνημένους” . Το επέβαλε , το εφάρμοσε και έσωσε την επανάσταση, έσωσε την Ελλάδα.

Καθήκον και υποχρέωση των σημερινών Ελλήνων να απαλλάξουμε την χώρα από τους “προσκυνημένους” πολιτικούς. Καθήκον και υποχρέωση όλων των Ελλήνων το ξεκίνημα μιας νέας εθνικής επανάστασης. “ Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” . Όλοι μαζί , ενωμένοι για την Ελλάδα πρέπει και μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας. Να ξεμπερδεύουμε και να πετάξουμε το σάπιο παρελθόν και να προχωρήσουμε μπροστά στην δημιουργία της σύγχρονης Ελλάδας.

Οι αγωνιστές του 1821 μας δείχνουν τον τρόπο , μας δείχνουν τον δρόμο.

Ζήτω η 25η Μαρτίου !


Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ.

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη