Εξιχνιάσθηκαν 12 κλοπές – διαρρήξεις, στην Αλίαρτο

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά δώδεκα (12) κλοπές – διαρρήξεις, από οικίες, Σχολικά και Δημοτικά συγκροτήματα, στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας
Για τις ανωτέρω υποθέσεις σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών
Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα και ενδύματα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (6.000) ευρώ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες, καθώς και σε Σχολικά και Δημοτικά συγκροτήματα, στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 18, 15 & 11 ετών αντίστοιχα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από το Μάρτιο του 2015, ενέχονται στην διάπραξη επτά κλοπών σε οικίες, δύο κλοπών σε Δημοτικό Σχολείο, μίας κλοπής σε Γυμνάσιο και δύο κλοπών σε Κ.Α.Π.Η. της περιοχής.
Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ενδύματα, τρόφιμα, έπιπλα και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (6.000) ευρώ.
Επιπλέον κατηγορούνται δύο (2) ακόμη ημεδαποί (34χρονη & ένας 32χρονος), για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη