Συνελήφθη 39χρονος στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Κατασχέθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητες κάνναβης, πλαστικός τρίφτης, (1.142) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού κ.α.
Συνελήφθη, χθες (12-07-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,22) έως και (1,15) μέτρων, εμφυτευμένα σε γλάστρες,
  • μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης (αποξηραμένα φύλλα), μεικτού βάρους (3,8) γραμμαρίων,
  • μία μεταλλική ταμπακιέρα, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους (1,3) γραμμαρίων,
  • ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε σπόρους κάνναβης, βάρους (5,8) γραμμαρίων,
  • (3) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (1.142) γραμμαρίων.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη