Ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός- Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητες και οι ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή στην Παύλιανη

Ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός-
Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητες και οι
ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή στην Παύλιανη

Ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός- Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητες και οι ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή στην Παύλιανη

Ο Δήμος Λαμιέων και η Τοπική Κοινότητα Παύλιανης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Συνεργατισμός- Κοινωνική Οικονομία- Επιχειρηματικότητα στις Ορεινές Κοινότητες και οι ευκαιρίες μέσω CLLD/LEADER 2014-2020» την Κυριακή και ώρα 10.00 στην κεντρική πλατεία της Παύλιανης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:
10.00 π.μ.: Χαιρετισμός του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης Γιώργου Ρηγάκη.
10.10 π.μ.:  Χαιρετισμός Δημάρχου Λαμιέων  Νίκου Σταυρογιάννη.
10.25 π.μ.: Χαιρετισμοί Δημάρχων.  
10.35 π.μ.: Παρουσίαση φορέων, ΚΟΙΝΣΕΠ, συνεταιρισμών.
11.00 π.μ.: «Κοινωνική Οικονομία – Συνεργατισμός- Η ανασυγκρότηση των τοπικών παραγωγικών συστημάτων – Χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εργασίας για την απασχόληση  και την ανεργία».
Εισηγήτρια: Δήμητρα Χαλικιά, Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Υπουργείου Εργασίας.
11.15 π.μ.: «Η επιχειρηματικότητα στις ορεινές και  αγροτικές περιοχές- Συνδυασμένες δράσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου στην περίοδο 2014-2020».  
Εισηγητής: Θανάσης Δημάκης, Γεωπόνος και Σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
11.30 π.μ.: Ερωτήσεις, συζήτηση, παρεμβάσεις Αυτοδιοίκησης, E.Φ.Δ. Οίτης, φορείς ΚΟΙΝΣΕΠ, συλλογικούς φορείς, συνεταιρισμούς.
13.00-13.10 μ.μ.: Σύνοψη – Συμπεράσματα από το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη και το Βασίλη Τσιτσιρίγκο, Διευθυντή ΟΑΣΕ ΑΕ  και υπεύθυνο Υλοποίησης Επενδύσεων του Άξονα 3 του ΥΠΑΑΤ.
Τέλος εργασιών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη