Ανέγερση Μνημείου Πρώτων Αμφικτυονιών στη περιοχή των Θερμοπυλών

Προς
    κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
    Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας
    κ. Δήμαρχον Λαμιέων
    Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων
Λαμία 01-08-2016

ΑΝΑΦΟΡΑ

Γεωργίου Σμοκοβίτη, Ξάνθου 10, Λαμία

    Αξ-μοι Κύριοι,
    Κρίνοντας ότι η απουσία ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΩΝ στην περιοχή μας  αποτελεί επί χρόνια ζημιά με απώλεια ποικίλου όφελους από την προ πολλού Ανέργεσή του,

ΖΗΤΩ

να ενημερωθώ ΤΙ ή ΠΟΙΟΣ εμποδίζει επί χρόνια την Ανέργεσή του ή έστω ΠΟΙΑ επιχειρήματα ΠΟΙΩΝ επικρατούν για την ΜΗ Ανέργεσή του όταν κατά την κρίση μου μόνο οφέλη θα προκύψουν, εφικτή είναι η δημιουργία του και πλην ενδεχομένως “αρνητών” αμελητέας ποσότητας και “ποιότητας ουσίας αντίθετων επιχειρημάτων” η συντριπτική πλειονότητα-ολότητα  βούλησης ΠΟΛΙΤΩΝ συνηγορεί ΥΠΕΡ της Ανέργεσής του. Αλλοιώς, Πότε θα ΑΝΕΡΓΕΡΘΕΙ, ΕΔΩ.
    Εχω επανειλημμένα, όπως και σε άλλες προτάσεις μου, αναλυτικά εκθέσει όλα όσα επιχειρήματα ΥΠΕΡ Ανέργεσης του είτε στις Θερμοπύλες, είτε στον “κόμβο Ανθήλης” (λόγω θέσης προβολής του) είτε στον χώρο “συνέλευσης ΠΡΩΤΩΝ Αμφικτυονων” με αξιοποίηση ευρύτερα του χώρου και θεσμοθετημένες κατ' έτος ολονέν ευρύτερες εκδηλώσεις-συναντήσεις πανελλήνιας και διεθνούς προοπτικής. Θα ΕΠΙΜΕΙΝΩ ότι είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ παγκόσμίως σύμπτωση Αμφικτυονίες ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Θερμοπύλες-Λεωνίδα-απλών Θεσπιέων, αξεπέραστων ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ υπερασπιστών ελευθερίας πόλεων-κρατών, λαών, εθνών, Πολιτισμού, στην περιοχή μας. Η Αναφορά-αίτημα  προφανώς αφορά σε θέμα παγκόσμιας εμβέλειας και δεν αφορά μόνο στην “περιοχή μας”



Με τιμή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη