Μεγάλη αθλητική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο του συμπατριώτη μας και μαθητή του 2ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, Γιώργου Σακκούλη

ΕΝΩΣΗ    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ   ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ 
email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr

Περισσός Σεπτέμβριος  2016

Ευχαριστούμε Γιώργο!!!!

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας συμμετέχοντας ενθέρμως  στη μεγάλη χαρά του νεαρού μέλους και συμπολίτη μας, Γιώργου Σακκούλη, με καταγωγή από τη Ναύπακτο της Αιτωλοακαρνανίας, αναγγέλλει με στεντόρεια φωνή στην πόλη μας και όχι μόνο, την μοναδική του διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing (είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα.)  της W.A.K.O. που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας από 27 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Γιώργος συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα η οποία περιέλαβε την Ομάδα Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων και Παμπαίδων / Παγκορασίδων (52 αθλητές, 16 έμπειροι προπονητές, 3 διαιτητές)  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και κατάφερε μετά από επίπονο αγώνα να αναρριχηθεί στην 5η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη κάνοντας περήφανους, τον ίδιο, ένδακρυ την εκλεκτή του οικογένεια, το Γιώργο, την Πόπη, τον αδελφό του Νικόλα που τον στηρίζουν με συνέπεια αλλά και όλες και όλους εμάς στην καρδιά των οποίων βρίσκεται!!
Με αίσθημα υπερηφάνειας, τιμής και ελπίδας για ακόμη καλύτερες επιδόσεις τον αναμένουμε στην πόλη μας. Δεν λησμονούμε την υψηλή τιμή που μας έκανε ο ίδιος και η οικογένειά του όταν δέχθηκε έπαινο από το Σωματείο μας το 2015 για τις από τότε, ελπιδοφόρες όπως και τώρα αποδεικνύεται, επιδόσεις του.
Εύγε και πάλι γιατί ο Γιώργος απέδειξε περίτρανα ότι ένα σημαντικό κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση. Και ένα σημαντικό κλειδί για την αυτοπεποίθηση είναι η προετοιμασία!!!
Ευχόμαστε δε να έχει κατά νου τη γνωστή προτροπή του Αθηναίου Ρήτορα  Ισοκράτη «Πειρώ τω μεν σώματι είναι φιλόπονος, τη δε ψυχή φιλόσοφος.» (μτφρ: να προσπαθείς να είσαι φιλόπονος όσον αφορά το σώμα και φιλόσοφος όσον αφορά την ψυχή)
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας, ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη