Επιχορήγηση Περιφερειακών Υπηρεσιών Ελαιοκομικών Περιφερειακών Ενοτήτων

Δελτίο Τύπου του βουλευτή του N.Φθιώτιδος Γιάννη Σαρακιώτη αναφορικά με την Επιχορήγηση Περιφερειακών Υπηρεσιών Ελαιοκομικών Περιφερειακών Ενοτήτων.
«Επιχορήγηση Περιφερειακών Υπηρεσιών Ελαιοκομικών Περιφερειακών Ενοτήτων»
Αναφορικά με την επικαιροποίηση της εκτέλεσης του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διά του αρμοδίου υπουργού κ. Μάρκου Μπόλαρη, εισηγείται την υπ’ αρ. 4677/19-02-2016 υπουργική απόφαση με θέμα «Κατανομή ποσού ύψους 18.363.755,00 € σε Περιφέρειες της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016 προς κάλυψη δαπανών δακοκτονίας». Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, ο Νομός Φθιώτιδας, το 2016, θα λάβει το ποσό των 907.000,00 €, το οποίο είναι προσαυξημένο κατά 141.000,00 σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι το υπουργείο κατανοεί τις αυξημένες ανάγκες του νομού σε εποχές που η ορθή κατανομή των πόρων είναι επιτακτικότερη από ποτέ. Προς την εν λόγω κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης του υπουργείου, έχουν συμβάλλει καθοριστικά οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των πολιτών της Φθιώτιδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη