Τελετή ονοματοδοσίας του Δημαρχείου Στυλίδας σε «Κτίριο Αθανασίου Εμμ. Μπαρούτη»

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 ο Δήμος Στυλίδας, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 65/2016 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τίμησε με μία σεμνή και λιτή τελετή τον αείμνηστο, παρασημοφορημένο από την ελληνική πολιτεία, αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και διατελέσαντα Δήμαρχο Στυλίδας Αθανάσιο Εμμ. Μπαρούτη, στην επίσημη ονοματοδοσία του Δημαρχείου Στυλίδας (κτίριο παλαιού Γυμνασίου Στυλίδας) σε «Κτίριο Αθανασίου Εμμ. Μπαρούτη».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου, δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων του Δήμου, συγγενών του τιμώμενου προσώπου, σχολείων του Δήμου και λοιπών κατοίκων.

Την τελετή χαιρέτισαν με σύντομη ομιλία τους:

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, κ. Απόστολος Γκλέτσος
Ο εγγονός του τιμώμενου, κ. Αθανάσιος Χρ. Μπαρούτης
Η δισέγγονη του τιμώμενου, Ιουλία Μπαρούτη
Στα πλαίσια της τελετής επιδόθηκαν αναμνηστικοί πάπυροι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στους συγγενείς κι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης επιγραφής του τιμώμενου και αείμνηστου «Αθανασίου Εμμ. Μπαρούτη».

Στη συνέχεια ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας. Η εκδήλωση έλαβε τέλος ψάλλοντας όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο.  

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη