«Ο ΛΑ.Ο.Σ πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες του Ελληνικού λαού»

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελείωσε και η επίσκεψη Ομπαμα στην Ελλάδα. Αποτελέσματα ; Ουσιαστικά, όσον αφορά τα κρίσιμα προβλήματα που μας αφορούν , κανένα. Το μόνο θετικό η επικοινωνιακή προβολή της χώρας μας παγκοσμίως.

Πρέπει να καταλάβουμε και πρέπει να αποφασίσουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε για να λυθούν τα προβλήματά μας .Εμείς μόνοι μας! Φτάνει πια η ζητιανιά, φτάνουν πια τα παρακάλια . Δεν οδηγούν πουθενά, ή μάλλον οδηγούν στην καταστροφή.

Εάν αποφασίσουμε να δουλέψουμε σωστά και σοβαρά μπορούμε να ορθοποδήσουμε και να προοδεύσουμε. Εάν περιμένουμε από τον Ομπάμα ή από τον Τραμπ ή από την Μέρκελ ή από οποιονδήποτε άλλο θα πρέπει να καταλάβουμε και να το πάρουμε απόφαση ότι μόνιμα θα ζούμε φτωχοί καιν υποτελείς.

Ο ΛΑ.Ο.Σ πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες του Ελληνικού λαού και γι αυτό προτείνει και προγραμματίζει την προσχεδιασμένη , συντεταγμένη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Η Ελλάδα επανακτώντας την εθνική της κυριαρχία , επανακτώντας τον έλεγχο των τραπεζών της,εκμεταλλευόμενη τον εθνικό της πλούτο και με το δικό της νόμισμα μπορεί όχι απλώς να επιβιώσει αλλά μπορεί να κάνει θαύματα , να γίνει πρότυπο ανάπτυξης.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. μελέτησε , σχεδίασε προτείνει και μπορεί.

Ο λαός αποφασίζει : Δουλεία και ευημερία ή ζητιανιά , μιζέρια, φτώχεια και υποτέλεια ;


Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη