Επισκέψεις και επααφές Δημήτρη Βέττα με φορείς και υπηρεσίες της Φθιώτιδας

Στις 18/11/2016 ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Δημήτρης Βέττας, στα πλαίσια των επαφών του με μια σειρά από φορείς και υπηρεσίες, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Φθιώτιδας, στον ΕΛΓΑ, στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας και στη Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε..
Κατά την επίσκεψη του στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο Δ/νσης κ. Δημήτρη Ρίζο και τους αρμόδιους τμηματάρχες των τομέων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία της υπηρεσίας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικου. Αναφέρθηκαν εκτενώς  στην πορεία των αγροτοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων (Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Νέων Αγροτών, Σχεδίων Βελτίωσης), στην διαδικασία αποπληρωμής προγραμμάτων προηγουμένων ετών, καθώς επίσης και στην πορεία του Αναδασμού Μακρακώμης και Βίστριζας.
Στην συνέχεια ο κ. Βέττας επισκέφτηκε τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Στη συνάντηση του με τον Δ/ντη κ. Νικόλαο Μουντσάκη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον οργανισμό, όπως η εξέλιξη των δηλώσεων ΟΣΔΕ και των εξισωτικών αποζημιώσεων, η πορεία και η διαδικασία αποπληρωμής των διαφόρων προγραμμάτων, καθώς και η έλλειψη προσωπικού. Στη συνάντηση που ακολούθησε αμέσως μετά με τη Δ/ντρια του ΕΛΓΑ κα Γεωργία Κορωνάκου ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα της υπηρεσίας, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τη δυσκολία στην εκτέλεση του εκτιμητικού έργου των εργαζομένων.
Στην επόμενη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Δ/ντη της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. κ. Γεώργιο Τσάμπρα, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της εταιρείας, για την πορεία των ήδη υφιστάμενων προγραμμάτων που αυτή υλοποιεί και κυριώς του LEADER, αλλά και για τις λεπτομέρειες της έναρξη του  νέου προγράμματος LEADER, τους τρόπους χρηματοδότησής του κτλ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη