Οινοποιείο Χαριτοδιπλωμένος, Λαμία: Διακρίσεων συνεχεία!!!!!!!!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΡΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ..  
             
                                          Διακρίσεων συνεχεία!!!!!!!!
 
 Τα κρασιά του οινοποιείου ΧΑΡΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ταξίδεψαν στη μακρινή Ασία στις ακτές του ειρηνικού ωκεανού και συγκεκριμένα στην πόλη DAEJEON της νοτιάς Κορέας για να διαγωνιστούν στο διεθνή διαγωνισμό οίνων Asia Wine Trophy 2016   όπου το λευκό κρασί ΧΑΡΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ (μαλαγουζια-sauvignon blanc-chardonnay) κατέκτησε χρυσό μετάλλιο
 
      Με πάνω από 100 άριστους κριτές και περισσότερα από 5000 κρασιά, ο Asia Wine Trophy είναι ο πιο σημαντικός διαγωνισμός κρασιού της Ασίας. Τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τροφίμων και Οίνου στη  Daejeon της νότιας Κορέας και με την υποστήριξη του διάσημου Πανεπιστημίου της Σεούλ.
 
       Με περίπου 500 000 επισκέπτες, το Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού της Daejeon είναι το γαστρονομικό αποκορύφωμα του έτους  στην Κορέα . Στις τέσσερις ημέρες, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον κόσμο των τροφίμων και ποτών - από ποτά για να γαστρονομικές σπεσιαλιτέ στη λογοτεχνία, αξεσουάρ κρασιού, και σεμινάρια.
Υπο την αιγιδα του  OIV (Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου) ,και της UIOE(Διεθνής ένωση οινολόγων) είναι από τους πιο δίκαιους διαγωνισμούς.
Τα μετάλλια των Ασία Wine Trophy Awards είναι παγκοσμίου φήμης, τα οποία μπορεί να εμπιστευθείτε κατά την αγορά κρασιού.
Ο OIV εξασφαλίζει ότι όλοι οι αγώνες σε όλο τον κόσμο διεξάγονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της γευσιγνωσίας.
Η UIOE, αντιπροσωπεύει πολλές εθνικές επαγγελματικές ενώσεις στους τομείς της αμπελουργίας και οινοποίησης.
Φρατζόμυλος, Λαμία http://www.xartodiplomenos.gr/
 

 
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη