Εξιχνιάσθηκαν 6 κλοπές από καταστήματα, στη Χαλκίδα

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (6) κλοπές από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έξι (6) κλοπές από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα , το χρονικό διάστημα από 03-07 έως και 02-11-2016, η λεία που αποκόμισε ο 32χρονος από την διάπραξη κλοπών στα ανωτέρω καταστήματα (εστιατόρια, ηλεκτρικών ειδών κ.λ.π.), περιλαμβάνει κυρίως χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (3.000) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για κλοπές και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη